• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Schwarzkopf Osis+ Elastic juukselakk (500 ml)

Schwarzkopf 27249
13.90 EUR
Toode on laos (3tk), kiireim võimalik tarne.

Schwarzkopf Osis+ Elastic juukselakk (500 ml) on kõrgekvaliteediline juukseviimistlustoode, mis võimaldab luua kauakestvaid ja loomulikke soenguid. See juukselakk sobib suurepäraselt kõikidele juuksetüüpidele ning kaitseb juukseid niiskuse ja UV-kiirte eest, tagades seeläbi erakordse juuksehoolduse.

Selle juukselaki koostises on spetsiaalsed koostisosad, mis tugevdavad juukseid ning tagavad nende elastsuse ja loomuliku sära. Schwarzkopf Osis+ Elastic juukselakki kasutades saab luua kergeid ja liikuvaid soenguid ning lisada juustele mahtu ja tekstuuri. Seda juukselakki on lihtne kasutada - piisab, kui pihustada seda kuivadele või kergelt niisketele juustele, soengut kujundada ning lasta lakil kuivada.

Schwarzkopf Osis+ Elastic juukselakk on ka väga ökonoomne – selle suuremahuline pudel kestab pikka aega ning tasub end ära juba esimeste kasutuskordadega. See on suurepärane valik igaühele, kes soovib oma juuksed tervetena hoida ning luua professionaalseid soenguid nagu juuksurisalongis.

Ühtlasi võib seda juukselakki kasutada ka juuste viimistlejana või kaitsevahendina, et juuksed püsiksid kauem puhtana ja säravana. Schwarzkopf Osis+ Elastic juukselakki soovitatakse ka neile, kes soovivad oma juukseid kord nädalas pesta – lakki kasutades on võimalik vältida juukseid kohevaks muutmist ja säilitada pikemat aega ilusat soengut.

Kokkuvõttes võib öelda, et Schwarzkopf Osis+ Elastic juukselakk on hädavajalik toode igale stiilsele inimesele, kes väärtustab oma juukseid ja soovib neid tervetena hoida. Selle toote kasutamine on lihtne ning tulemus ületab igasugused ootused. Proovi seda juba täna ning saa osa tervetest, kaunilt säravatest ja elastsust täis juustest.