• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Flex Xplode vitamiinid liigestele (apelsiini, 360g)

Olimp Nutrition P43147
34.85 EUR
Toode on laos (1tk), kiireim võimalik tarne.

See toode on pühendatud neile, kes hindavad aktiivset ja intensiivset elustiili ning tervislikke liigeseid. Tänu valikule kõrgeima kvaliteediga toimeainetest, uuringutele ja mitmetele laborikatsetele rahuldab Flex Xplode isegi kõige nõudlikumaid tarbijaid.

See toidulisand aitab kaasa liigesekõhre õigele toimimisele. See kiirendab taastumist vigastuste, verevalumite või isegi operatsioonide järel. See toimib kilbina, mis kaitseb teie liigeseid, kõhre ja sidemeid. Flex Xplode'i suurim tugevus on selle kõrge kvaliteet. Unikaalne aktiivsete ainete kombinatsioon ja suurepärane maitse rahuldavad kõiki, kes valivad selle toote.

Iga Flex Xplode'i partii testitakse vastavalt kehtivatele eeskirjadele mikrobioloogilise ja füüsikalis-keemilise saastatuse osas.

Kaitsege oma tervist usaldusväärse liitlasega. Usaldage meie spetsialistide 25-aastast kogemust, kes nagu teie, hindavad tervist, heaolu ja aktiivset elustiili.

Koostisained:

Power Kolageni Valem:
Kahe vormi, tüüp I ja tüüp II hüdrolüüsitud kollageeni koostis toetab liigeste, liigesekestade, kõhre, kõõluste, sidemete ja luukoega seotud põhjalikku taastamist.

Regeneratsiooni Valem:
Metüülsulfonüülrühm (MSM): mõjutab epiteelkoe, sidekoe ja kõhre regenereerimisprotsesse ning luu taastumise intensiivistumist. See vähendab ka põletiku sümptomeid.

Vitamiini- ja Mineraalipakett:

- Kaltsium
- Vitamiin D3
- Magneesium
- C-vitamiin PureWay-C kujul
- Hüaluroonhape
- Boswellia serrata ekstrakt


Igal neist komponentidest on oluline roll kõhre õige toimimise tagamisel, ja juhul, kui mõnda neist toitumises puudub, võib see muutuda kõhre biomehaanilise tasakaalu piiravaks teguriks. On kasulik neid kõiki koostisaineid korraga tarbida, kasutades nende koostoime sünergiaid. See on eriti oluline nende jaoks, kes üle koormavad pidevalt oma liikumissüsteemi, eelkõige füüsiliselt aktiivsed inimesed ja eriti need, kes tegelevad vastupidavusaladega nii professionaalselt kui ka asjaarmasjana.