• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Sensuva - Flirty Feet kõditav jalakoorija (236 ml)

Sensuva E27484
20.95 EUR
Toode on laos (1tk), kiireim võimalik tarne.

Värskendage oma jalgu ja kingi neile teenitud hooldus Sensuva Flirty Feet Sweet Peppermint Tingling Foot Polish'iga. See 236 ml pakkumine sisaldab kvaliteetseid koostisosi, mis mitte ainult ei tee teie jalgu pehmeks ja siledaks, vaid annavad ka tunde nagu nad oleksid just spaast välja astunud.

See jalakoorija on rikastatud magusa piparmündi essentsõliga, mis annab mitte ainult meeldiva aroomi, vaid aitab ka lõdvestada ja värskendada väsinud jalgu. Peale selle on piparmündil naturaalsed antibakteriaalsed omadused, mis aitavad hoida jalad puhtana ja värskena.

Sensuva Flirty Feet Sweet Peppermint Tingling Foot Polish sisaldab ka naturaalseid koorivaid osakesi, mis aitavad õrnalt eemaldada surnud naharakud, andes jalale uue elu. Koorija tekstuur on rikkalik, kuid mitte liiga karm, tagades, et nahk jääb peale kasutamist siidiseks ja siledaks.

Kasutage seda toodet duši all või vannis, masseerides seda ringjate liigutustega jalale, keskendudes eriti kuivadele ja karedatele aladele. Loputage maha sooja veega ja nautige värskendavat piparmündi aroomi ja siidist siledat nahka.

Sensuva Flirty Feet Sweet Peppermint Tingling Foot Polish on parabeenide ja sulfaatide vaba, mis tähendab, et see on õrn nahale ja sobib kõigile nahatüüpidele. Andke oma jalgadele luksuslik hooldus, mida nad väärivad, ja tunnege end värskendatud ja lõõgastunult Sensuva Flirty Feet jalakoorijaga.