• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Body Attack Glove Gel-Extrem treeningkindad (XL)

Body Attack 3505
34.95 EUR
Toode on laos (2tk), kiireim võimalik tarne.

Body Attack Glove Gel-Extrem treeningkindad (XL) on spetsiaalselt kujundatud, et pakkuda suurepärast mugavust, kaitset ja haardejõudu treeningutel. Need kindad on mõeldud fitness- ja jõusaalitreeninguteks ning sobivad suurusega XL.

Body Attack Glove Gel-Extrem treeningkindad on varustatud geelvooderdusega peopesaga, mis aitab vähendada survet ja põrutusi treeningu ajal. See tagab parema peopesa polsterduse, mis on eriti oluline raskete tõstete või intensiivsete treeningharjutuste ajal.

Kindad tagavad suurepärase haardejõu tänu spetsiaalsele libisemisvastasele materjalile peopesal. See aitab teil paremini kontrollida treeningseadmete, hantlite või kangide käsitlemist ning vähendada käte väsimust ja libisemist treeningu ajal.

Body Attack Glove Gel-Extrem treeningkindad on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest materjalist, mis tagab pikaajalise kasutamise. Lisaks on kindad varustatud hingavate osadega, mis aitavad vältida käte higistamist ja hoida need jahedana treeningu ajal.

Kindad on ergonoomilise disainiga ja neil on kinnitusega randme ümber, mis tagab kindla ja mugava sobivuse. Need treeningkindad aitavad kaitsta teie käsi hõõrdumise, villide ja muude vigastuste eest ning võimaldavad teil keskenduda täielikult treeningule.

Olenemata sellest, kas teete jõutreeningut, tõstete raskusi või tegelete intensiivsete treeningharjutustega, Body Attack Glove Gel-Extrem treeningkindad pakuvad teile vajalikku tuge, mugavust ja kaitset. Need on oluline lisavarustus, mis aitab teil saavutada paremaid tulemusi ja maksimaalset naudingut oma treeningutest.