• Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja
  • Kaup kiirelt kätte!
  • Soodsamad hinnad, kui poes
  • Kiire ostuprotsess. Registreeruda ei ole vaja

Mängukomplekt, Pöörang

Mängukomplekt, Pöörang  Mängukomplekt, Pöörang  Mängukomplekt, Pöörang  Mängukomplekt, Pöörang  
Veel pilte
Hubelino 420497
34.95 EUR
Toode on laos (74tk), kiireim võimalik tarne.

HUBELINO Pöörang on pisike mängukomplekt ja suurepärane täiendus kõikidele teistele Hubelino senistele ehituskomplektidele. See 43-osaline pöörangute ja ristteega laienduskomplekt aitab erinevaid radasid omavahel ühendada ja ristuma panna. Kaldeede ja pöörandutega muudab kuul rajakõrgust ja suunda. Risttee kasutamise puhul peab aga pea tööle panema, sest selle abil on võimalik teha rada, milles ei ole kindel, millises suunas kuul liigub. Selle komplektiga saab ehitada ka väikese eraldiseisva kuuliraja kuid rohkem mängurõõmu pakub kindlasti see, kui pöörangutega mõnda suuremat kuulirada laiendada.

Kuna Hubelino klotsid ühilduvad ka LEGO DUPLO sarja klotsidega, saab HUBELINO klotside ja kuuliraja elementide abil oma senist klotsivalikut kenasti laiendada ja täiendada. Seega, lihvi oma DUPLOd läikima ning löö neile elu sisse!

Kasutusjuhend: Asub toote karbis

SOOVITUS! Kui laps klotse ja kuuliraja elementi kokku paneb, siis abista teda ning suru klotsid omavahel paremini kokku. Lapsed jätavad sageli klotside vahele õhuvahe, mis tähendab, et raja valmimisel võivad klotsid lahti tulla ja rada laguneda, samuti võib juhtuda, et rajaelemendid ei lähe täielikult kokku. 

Lastele alates: 4 eluaastat

HOIATUS! Sisaldab väikesi osi! Ei sobi väikelastele. 

Tootja: Hubelino GmbH 
Toodetud riigis: Saksamaa
Maaletooja: CloudScale OÜ

Alternatiivne artikkel: X0012GHAEN